Events

Heeft u een eventproducent, heftruckchauffeur, hoogwerker bestuurder of last-minute hulp nodig?

Events

Met 12 jaar ervaring in de festivalbranche is Gekkenwerk de partij om u te helpen met de organisatie van uw evenement. Door ons grote netwerk en kennis van de operationele aspecten die bij de organisatie van een evenement komt kijken, kunnen we samen elk project tot een succes maken.

Wij ontzorgen gedeeltelijk of geheel in het voortraject, de opbouw, tijdens de show en tijdens de afbouw van uw evenement.

Gekkenwerk helpt u als projectleider, voorman, heftruckchauffeur of hoogwerker-bestuurder. Benieuwd naar de tarieven of heeft u last-minute hulp nodig?

Bel Maarten dan op 0641620778

Heftruckdiensten

Heeft u niemand die uw zware materialen van A naar B kan verplaatsen? Gekkenwerk heeft jarenlange ervaring op Manitou-, Yale- en Hyster heftrucks. Tevens zijn wij ervaren in het besturen van 3-tons en 5-tons heftrucks zowel indoor als outdoor.

Hoogwerkerdiensten

Heeft u een project op hoogte en komt u een machinist tekort? Wij staan voor u klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in decor-montage op hoogte. Denk hierbij aan het inhangen van banners en houten constructies in podia. Heeft u een andere uitdaging? Gekkenwerk Montage & Events denkt graag met u mee.

VCA-VOL
Heftruck certificaat
Hoogwerker certificaat
BHV
BE Rijbewijs

Samenwerkingen